Araçlar

Jaws For Windows

Jaws For Windows

Jaws For Windows programı Windows işletim sistemi üzerinde çalışmaktadır. Aktif olan pencereleri sesli olarak okumaya yardımcı olan bu program görme yetersizliği yaşayan kişilerin bilgisayar kullanmasına ve içerikleri takip etmesine imkan tanımaktadır. Jaws For Windows indirmek için tıklayınız.

Kitaplar (Apple Books)

Kitaplar (Apple Books)

Bu program iPhone, iPad veya Mac makinalar üzerinden elektronik kitapları okumaya veya sesli olarak dinlemeye imkan tanımaktadır. Programı indirmek için iPhone, iPad veya Mac cihazlardaki App Store uygulamasını kullanmak yeterlidir.

eReader Prestigio

eReader Prestigio

eReader Prestigio mobil cihaz ortamlarında kullanılabilen bir e-kitap okuyucudur. Bu programda çeşitli türlerdeki e-kitaplar okunabildiği gibi çok farklı dil seçenekleri ve seslendirme alternatifleri ile metinlerin sesli dinlenmesi mümkündür. eReader Prestigio programına Google Play store ve Apple Store uygulama mağazalarını kullanarak erişmek mümkündür.

İşaret Dilim

İşaret Dilim

İşaret Dilim uygulaması Turkcell tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır. İşaret dili öğretiminin yanında tercüman özelliği ile çeviri yapmaya imkan tanımaktadır. İşaret Dilim uygulamasına Google Play store ve Apple Store uygulama mağazalarını kullanarak erişmek mümkündür.